Wat doen we

slider-2-cropped
 
Benieuwd naar de nieuwe promofilm?
slider-1-cropped
 
Wat doet Willemse Welding Service?

Uw lasbedrijf voor constructies, trappen, bordessen, hekwerken, leuningen en industriële meubels.

100% GECERTIFICEERD

Willemse Welding Service voert gecertificeerd laswerk uit onder de normen van ISO 9606-1 (International Organisation for Standardization), AWS (American Welding Society) en ASME IX (American Society of Mechanical Engineers).

pijpleidingen

Wij verlenen ook diensten aan de pijpleidingen sector. Hierbij moet u denken aan het doen van lasprocedures, testen van (semi-automatische) lasapparatuur, het verrichten van onderhoud aan semi-automatische lassystemen (lastechnicus) en het lassen van pijpleidingen voor verschillende toepassingen (olie & gas, chemicalien, water en stadsverwarming).

Wij werken wereldwijd

Wij zijn gevestigd in de regio Utrecht, te Houten en voeren zowel nationaal als internationaal las- en constructiewerk uit. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren.

Willemse Welding Service is een engineering, projectmanagement, productie en service bedrijf, wij leveren onze diensten zowel nationaal als internationaal.

Onze diensten kunnen bestaan uit het volgende: 

Ontwerp.

Engineering.

Project management.

Inkoop.

Productie.

Services.

Afhankelijk van uw type project, selecteren wij onze diensten op maat.

Verspanen

Draaien en frezen zijn speciale verspanende metaalbewerkingen waarbij de vorm van basismateriaal in sterke mate worden gewijzigd. Willemse Welding Service heeft de beschikking over vakmensen, het apparatuur en de kennis om deze metaalbewerking deskundig uit te voeren.

Bij het verspanen wordt gebruik gemaakt van verschillende frees- en draaitechnieken zodat de hoge kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van modern CNC frees- en draaiapparatuur die een hoge nauwkeurigheid garanderen.

Plasmasnijden

Bij Willemse Welding Service bieden wij ook uitstekende mogelijkheden voor het plasmasnijden van metalen. Door nauwe samenwerking met onze partners hebben wij de beschikking over een volledig CNC gestuurde plasmasnijmachine.

Hierdoor kunnen wij verschillende materialen zoals roestvast staal, gietstaal en aluminium aanleveren volgens uw specificaties. Door gebruik te maken van een plasmasnijder kunnen wij halffabricaten en eindproducten van hoge kwaliteit en volgens exacte specificaties aanleveren.

Metaalbewerking in de regio Houten – Utrecht

Naast onze lasservices is Willemse Welding Service is ook uw partner voor metaalbewerkingen. Wij begrijpen dat het vinden van één toeleverancier voor uw projecten een lastige en tijdrovende klus kan zijn. Willemse Welding Service is de partner die er voor zorgt dat alle verantwoordelijkheid en controle op het gehele project overzichtelijk blijft.

Algemene metaalbewerkingen

Bij Willemse Welding Service begrijpen wij dat laswerkzaamheden vaak vooraf worden gegaan door verschillende vormen van metaalbewerkingen. Op onze werkplaats in Houten hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor het uitvoeren van de basis metaalbewerkingen zoals zagen, boren, gutsen en slijpen van metalen.

Hiernaast werken wij nauw samen met gerenommeerde partners waardoor wij uitgebreide mogelijkheden kunnen bieden voor het verspanen, plasmasnijden en poeder coaten van onze halffabricaten en onze eindproducten.

Uw lasbedrijf voor constructies, trappen, bordessen, hekwerken, leuningen en industriële meubels.

Poedercoating

Door samenwerking met een gespecialiseerde partner biedt Willemse Welding Service ook de mogelijkheid voor het poedercoaten van verschillende metalen zoals staal, verzinkt staal, aluminium en RVS. Door de poedercoating krijgt het halffabricaat of eindproduct een mooie en zeer duurzame beschermlaag. Deze coating techniek is uitermate geschikt voor hekwerken, gietijzeren ornamenten en industriële eindproducten zoals schakelkasten, transformatoren en leidingwerk.

Halffabricaten en eindproducten

Door een nauwe samenwerking met een aantal betrouwbare en gerenommeerde partners, biedt Willemse Welding Service een compleet pakket aan diensten waardoor u één aanspreekpartner heeft voor het gehele project.

Hierdoor bieden wij producten van hoge kwaliteit en kunnen wij een breed pakket aan diensten en producten leveren. Door gebruik te maken van de diensten van Willemse Welding Service worden al uw zorgen uit handen genomen en bent u verzekerd van een eindproduct dat volledig voldoet aan uw specificaties.

Natuurlijk kunt u ons direct per telefoon bereiken via +31 (0) 613 77 55 40.